Контакти

Централен офис

Адрес

гр. Костенец, ул. „Янтра“ №4

Телефони

Телефон / Факс: 07142 43 25, 07142 46 09
Мобилен: 0885922050
Счетоводство: 0889572560

Форма за контакт

2 + 8 =